Welkom op de website van KreK | traditionele Ierse en Schotse folk
  Muziek     Mensen     Instrumenten     Optredens     CD     Foto's     Video's     Links     Contact     PR/Media  
Marc van Daal
De bouwer van de uilleann pipes van Arnoud.
Slan
Folkgroep uit Bergen op Zoom met daarin Arnoud's jeugdvriend Ronald. Geruchten gaan dat Arnoud daar ook wel eens gezien wordt...
Nederlandse Vereniging van Uilleann Pipers
De club van nederlandse uilleann pipers.
Stichting draailier en doedelzak
Een club bevlogen mensen die zich tot doel gesteld heeft de draailier en doedelzak te promoten door het organiseren van cursussen en workshops. Hun cursusweekenden in St. Michielsgestel zijn uitermatig nuttig en gezellig. Wij kunnen het weten. Beginners kunnen instrumenten huren, zodat teleurstelling wordt voorkomen.
Stichting volksmuziek Nederland
Een organisatie die het accent legt op volksmuziek in Nedeland en de rest van Europa. Men organiseert cursussen en workshops. Op de site kunnen muzikanten adverteren. Ook is er een nuttige concertagenda te vinden. Ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan in 2003 werd een dubbel CD uitgebracht met werk van docenten en leden van de SVN.
Folk.pagina.nl
Wat moeten we hier nog over vertellen. Oneindig veel links. Maakt deze bladzijde overbodig...
Folkwijzer.nl
anders deze wel....
Folk België
Een site van Philip Masure, grandioos DADGAD gitarist uit BelgiŽ. Speelt in bijna alle belgische folkbands (o.a. de nieuwe wereldformatie COMAS) of heeft in ieder geval een pintje met ze gedronken. Al deze bands worden beschreven. Let op de nuttige linktree, links boven aan het scherm.
Folkforum
Een site met heel veel nieuwtjes uit Folkland en zeer veel links, CD-besprekingen. Te veel om op te noemen. Zeker kijken!
WV Fotografie
De site van de fotograaf die de prachtige foto's van ons heeft gemaakt (kijk maar eens op de 2006 fotopagina!).