Welkom op de website van KreK | traditionele Ierse en Schotse folk
  Muziek     Mensen     Instrumenten     Optredens     CD     Foto's     Video's     Links     Contact     PR/Media  
In 2016 is onze tweede CD uitgekomen: "Pure". De titel verwijst naar het concept van waaruit we deze CD hebben willen maken. Om de rijke traditionele bezetting aan traditionele instrumenten en vocalen het best tot hun recht te laten komen hebben we er voor gekozen de CD live in de studio op te nemen. De CD is opgenomen bij studio Jan van Rhenen in Leiden (e-mailadres: rhenengeluid@gmail.com). 13 nummers met een grote variatie: van meeslepende airs en ballades tot opzwepende reels en jigs, uit Ierland, Schotland en Wales.
Klik op de titel om een track te beluisteren.
De CD is te bestellen via ons e-mailadres: pure@krekmusic.nl of via de telefoonnummers op de contactpagina. Wij zullen u een mailtje terugsturen met het banknummer waarop u de kosten kunt overmaken. De CD kost 10,-. Voor verzending rekenen wij 3,00, incl. de verpakking. Na ontvangst van uw betaling wordt de CD direct verzonden. Neem dat maar van ons aan.
KreK heeft in eigen beheer een CD uitgebracht: "Charley's Farewell". De CD werd opgenomen in de Emiel Zwaard Recording Studio in Delft (www.emielzwaardrecording.nl). Negen tracks met een duur van 42.59 minuten. Mooie vocale nummers. Treffende instrumentatie en zelfs een a capella nummer. Niet direct het bekende Ierse en Schotse werk, maar met zorg uitgekozen traditionals en nummers van minder of meer bekende componisten.:
Klik op de titel om een track te beluisteren.
De CD is te bestellen via ons e-mailadres: cd@krekmusic.nl of via de telefoonnummers op de contactpagina. Wij zullen u een mailtje terugsturen met het banknummer waarop u de kosten kunt overmaken. De CD kost 9,95. Voor verzending rekenen wij 3,00, incl. de verpakking. Na ontvangst van uw betaling wordt de CD direct verzonden. Neem dat maar van ons aan.